Τα Φάουλ Του Οδυσσέα Κουτσούπη, Οι Αντιφάσεις Του Και Ο Αντιεπαγγελματισμός Του

Ο Οδυσσέας Κουτσούπης ιδρυτής της πυραμίδας Elevationx πολύ συχνά φάσκει και αντιφάσκει, αλλά και παρουσιάζει αντιεπαγγελματισμό στη συμπεριφορά του και στο τρόπο που παρουσιάζει τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του στα βίντεο του, αλλά και στη σελίδα του.

Ιδού μερικά παραδείγματα…ούτε ένα, ούτε δύο…αλλά δεκαδύο. Ιδού λοιπόν:

Παράδειγμα 1ο: Κεφαλαία γράμματα με τόνους στα βίντεο του. Ως γνωστόν όμως, τα κεφαλαία δεν τονίζονται.

Παράδειγμα 2ο: Η ιστοσελίδα του είναι πρόχειρα φτιαγμένη και πολύ basic στη δομή της, που δεν αντιπροσωπεύει έναν επαγγελματία.

Παράδειγμα 3ο: Η ιστοσελίδα του χρησιμοποιεί domain names georgepapadopoulos.gr & yannislalidis.com ενώ ο ίδιος λέγεται Οδυσσέας Κουτσούπης. Και άντε το georgepapadopoulos είναι μια χαζή κίνηση για να μαζέψεις κλικ. Αλλά το άλλο; Ως επαγγελματίας πρέπει να έχεις domain name odysseaskoutsoupis ή odisseaskoutsoupis.

Παράδειγμα 4ο: Χρησιμοποιεί μόνιμα discounts:

Προφανώς για να νομίζετε ότι η τιμή του αρχικού προϊόντος είναι υψηλή και να νομίζετε ότι είναι ευκαιρία για να προλάβετε. Κακή τακτική μάρκετινγκ, αλλά δυστυχώς πέφτουν πολλοί.

Παράδειγμα 5ο: Υπάρχει error εικονίδιο στο σάιτ του και δε το έχει διορθώσει:

Παράδειγμα 6ο: Fake Reviews από συνεργάτες του στο σάιτ του:

Παράδειγμα 7ο: Λέει εδώ ότι δε θα εμπιστευόταν χοντρό άνθρωπο, ενώ ένας από τους βασικούς συνεργάτες του, είναι χοντρός!

Παράδειγμα 8ο:

Δηλώνει ότι είναι από average οικογένεια. Όλοι όμως ξέρουμε ότι για να παίξεις πόκερ (ο πατέρας του δηλαδή) χρειάζεσαι πολλά λεφτά. Δεν είναι τζόκερ.

Παράδειγμα 9ο:

Κάνει ανοιχτά επίδειξη πλούτου. Ένας σοβαρός επαγγελματίας ΠΟΤΕ δε θα έκανε ανοιχτά επίδειξη πλούτου. Η επίδειξη πλούτου είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα.

Παράδειγμα 10ο:

Υποστηρίζει ανοιχτά τον Andrew Tate. Αν είσαι επαγγελματίας τότε ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ να υποστηρίζεις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες όπως ο Andrea Tate. Ακόμα και αν συμφωνείς με αυτά που λέει κρατάς το στόμα σου ραμμένο

Παράδειγμα 11ο:

Χρησιμοποιεί shaming τακτικές για να προσελκύσει κοινό. Εδώ πέρα π.χ. στο βίντεο από πάνω, κάνει shaming στο 99.9% του ανδρικού πληθυσμού. Τουλάχιστον 10k το μήνα λέει αν είσαι άνδρας 25 ετών. Για να νιώσεις ενοχές, να νιώσεις ότι είσαι άχρηστος, να ντραπείς για τον εαυτό σου, και ενδεχομένως να γίνεις πελάτης του για να σου πει το “πως”. Συν του ότι το βίντεο του έχει σεξιστικό χαρακτήρα. Λάθος πάλι επαγγελματικά.

Παράδειγμα 12ο:

Λέει ότι δεν έχει καπνίσει ποτέ τσιγάρο στη ζωή του….αλλά καπνίζει πούρο. Λες και το πούρο είναι πιο υγιεινό. Επίδειξη πλούτου βέβαια

Προφανώς υπάρχουν περισσότερα. Εγώ απλά έβαλα δεκαδύο….φανφάρας life/motivational coach που λέει λέει λέει και τίποτα δε λέει. Και επαναλαμβάνω. Και μόνο που βλέπετε τη λέξη coach σε κάποιο προφίλ….ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.

The Sentinel